LUC  TEN  KLOOSTER

VISUELE  KUNST

FOTOGRAFIE

WELKOM GALERIES EXPOSITIES OVER CONTACT
Momenteel worden compilatie-filmpjes van mijn werk samengesteld, eerst van de diverse series artistiek naakt. (deze series zijn op Youtube te zien op DIT KANAAL )
Het nieuwe project “En uit de Aarde verscheen de Mens” beleefde zijn eerste expositie in Kloosterbibliotheek Wittem van 7 mei t/m 5 juni 2017. met installaties, foto’s en objecten. Hierbij werd de dialoog aangegaan met tekstschrijver Harrie Sevriens.  KLIK HIER voor een overzicht van deze expositie.
De Friese mythe van strandjuttersvrouw Rixt van Oerd met haar zoon wordt in beeld vormgegeven. Een project dat ook in 2018 nog doorloopt. Hieronder alvast een voorproefje:
De eerste foto’s van de nieuwe “gordijnen” die In het grote boogvenster in Kloosterbibliotheek Wittem zijn gecreëerd. Daarin zijn de symbolen van de wereldgodsdiensten -die ik al eerder gemaakt had- opgenomen. Als basis dienen losse bladen papier uit een oud missaal. Daarop zijn teksten geprint in het handschrift van de stichter van de orde der Redemptoristen, de heilige Alfonsus. Betere foto’s volgen nog!    8 december 2016.